RAW ČOKOLÁDOVÝ DEZERT

31. srpna 2016 v 19:49 | Karla |  NEPEČENÉ DEZERTY
Pokud stejně jako já ujíždíte na pudincích a jogurtech, pak si zamilujete i tento raw veganský pudink z avokáda a banánů. Jedná se o výživnou a velmi chutnou svačinku plnou vitaminů, minerálních látek a zdravých nenasycených tuků. Sladkou třešinku celému dezertu dodává zakysaná smetana, lískové oříšky a rozmačkané čerstvé maliny.


Ingredience (2 porce)
- 2 měkké banány
- 1 malé hodně zralé avokádo
- 2 lžíce raw kakaového prášku
- 2 lžíce mandlového másla
- 2 lžíce sekaných lískových ořechů
- 2 lžíce zakysané smetany
- 2 lžíce rozmačkaných čerstvých malin

Postup
1. Banány, avokádo, kakaový prášek a mandlové máslo vložime do mixéru a umixujte dohladka.
2. Pudink naporcujeme do skleniček a dáme alespoň na 2 hodiny do lednice.
3. Před podáváním ozdobíme zakysanou smetanou, rozmačkanými malinami a posypeme oříšky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama