HROZNOVÝ FRESH

4. září 2016 v 10:12 | Karla |  NÁPOJE
Hrozny jsou naprosto úžasným ovocem. Vynikající jsou samotné, v ovocném salátu, se sýrem, v koláčích nebo v ovocných šťávách. Já dávám přednost tmavým hroznům, protože mi přijdou jemnější a sladší.



Ingredience (na 2 sklenice)
- 600 g tmavých hroznů
- 1 zelené jablko
- 150 ml vody
- 1 lžíce javorového sirupu

Postup
1. Hrozny a nakrájené jablko dáme do mixéru, zalijeme vodou a umixujeme dohladka.
2. Vmícháme javorový sirup a podáváme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama