COOKIES ZMRZKA

26. listopadu 2016 v 16:34 | Karla |  NEPEČENÉ DEZERTY
I když by to v těchto dnech chtělo spíš nějaký teplý dezert, jako třeba pudink nebo pohankovou kaši s ovocem a oříšky, dostala jsem šílenou chuť na zmrzlinu. A jelikož v mrazáku žádná nebyla, pustila jsem se do její výroby sama. A je vskutku mňamózní!



Ingredience
- 150 ml smetany ke šlehání
- 300 g salko karamel
- 50 g sušenkové pomazánky Crunchy
- 100 g bezlepkových máslových sušenek
- 50 g bezlepkových čokoládových sušenek

Postup
1. Smetanu a karamelové salko ušleháme v robotu do tuhé konzistence. Přidáme sušenkovou pomazánku a ještě krátce prošleháme.
2. Sušenky rozdrtíme a vmícháme do směsi. Směs nalijeme do umělohmotné nádoby, uzavřeme víčkem a dáme alespoň na 4 hodiny do mrazáku.
3. Servírujeme ve skleničkách nebo miskách, před podáváním můžeme ozdobit sušenkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Terka Terka | Web | 27. listopadu 2016 v 8:13 | Reagovat

Díky, super recept, zmrzku já moc ráda!

2 cooking-gluten-free cooking-gluten-free | 27. listopadu 2016 v 18:29 | Reagovat

Snad bude chutnat :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama